Nyheter

Gymnastikklubben får miljonstöd

Nyheter Värnamo Gymnastikklubb får stöd med drygt 5,5 miljoner kronor från allmänna arvsfonden för nybyggnation av bland annat en hoppgrop i den nya trupphallen vid Västhorjaskolan, skriver allmänna arvsfonden i ett pressmeddelande i dag.

Värnamo Gymnastikklubb får stöd med drygt 5,5 miljoner kronor från allmänna arvsfonden för nybyggnation av bland annat en hoppgrop i den nya trupphallen vid Västhorjaskolan. Arkivbild: Värnamo Gymnastikklubb

Syftet med projektet är att utveckla föreningens verksamhet, både för unga som vill tävla och de som enbart vill träna truppgymnastik. Den nuvarande idrottshallen vid Gröndalsskolan som föreningen bedriver verksamhet i saknar hoppgrop och de redskap som behövs för att bedriva säker och ändamålsenlig träning fullt ut.

”I projektet ingår att bygga en hoppgrop och fasta redskap för truppgymnastik i en tillbyggnad på den nya idrottshallen vid Västhorjaskolan. Ny verksamhet som ska startas är bland annat en multigymnastikgrupp för ungdomar som vill fortsätta träna utan att tävla”, skriver allmänna arvsfonden i ett pressmeddelande.

Taggar

Dela


Läs mer

Bildextra: Firade satsning på trupphall
Föreslår satsning på trupphall
Gymnastikklubb vill bygga en vidbyggd trupphall på Västhorja