Bungu matchhjälte – Rydaholm tar tredje raka segern

Fotboll Nervösa slutminuter när Rydaholm mötte IFK Lammhult. Gentrit Bungu blev matchhjälte när han i 90:e matchminuten satte slutresultatet 2–1 för Rydaholmsgänget.

Det var spännande in i slutminuterna när Rydaholms GoIF fick besök av IFK Lammhult.

Efter första halvleken stod 1–1, där Rydaholms mål gjordes av Alen Barnjak.

–Jag var varken glad eller nöjd när vi gick till halvleksvila. Och de jag sa har jag inte behövt säga tidigare, säger Rydaholmstränare Jonas Liljeqvist om första halvleken.

Fram till matchminut 90 var det likaläge. Då klev Gentrit Bungu fram och slog bollen i mål, som betydde att Rydaholm tog sin tredje raka seger, och det var både en lättnad och glädje när slutsignalen kom.

–Ja, det kan man väl säga. Och skönt att han (Gentrit) gjorde det då han haft några chanser under spelets gång, säger Liljeqvist som vet att laget kan betydligt bättre.

– Vi kan spela betydligt bättre än så här. Men vad det berodde på att vi inte kom upp i nivå just i dag vet varken jag eller killarna.

Något du tar med dig från denna matchen?