Fotboll

Skadat Rydaholm ute ur Smålandscupen

Fotboll Rydaholm kom med en halv trupp till matchen och gjorde så gott de kunde men det slutade ändå i en förlust med 0–4, (0–3) mot Ljungby.

  [1/15]

  [2/15]

  [3/15]

  [4/15]

  [5/15]

  [6/15]

  [7/15]

  [8/15]

  [9/15]

  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

  [13/15]

  [14/15]

  [15/15]

– Det är inte så kul att förlora med 0–4 och dessutom bomma en relativt viktig straff men vi visste på förhand att det skulle bli en svår match. Vi hade kanske inte heller de bästa förutsättningarna med halva A–laget borta, säger tränaren Jonas Liljeqvist.

– Hade vi satt vår straff så hade det blivit 1–1 och kanske lite mer match av det eftersom då hade vi fått lite mer energi. Istället så ramlade det in två mål bakåt som var riktiga bjudningar och därefter blev det en stor uppförsbacke.

– Ingen skugga ska falla på de som går in och spelar. I andra halvlek gör vi dessutom det betydligt mycket bättre. Jag vill lyfta fram Leon Bujupi som är fantastiskt duktig. Även Alen Barnjak som får gå ner och spela mittback trots att han aldrig har gjort det bör lyftas fram lite extra då han gör det bra.

– Ljungby var numret större och det märktes. Synd bara att vi inte hade alla spelare tillgängliga och kunde ge dem en riktig match, avslutar Liljeqvist.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på Skadat Rydaholm ute ur Smålandscupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *