Tre mål på nio minuter av Amin

Fotboll Amin Nshimirimana i Rydaholms Goif svarade för tre raka mål inom drygt åtta minuter när man körde över Slätthög med 9–3 (5–1) i Smålandscupen. Uppdaterat.

Amin Nshimirimana. Pressbild

Målen kom i minuterna 31–39 när man gick från 2–1 till halvtidsvila med 5–1.

Första målet kom i minut 13 genom Anders Luu och efter kvittering minut 18 kom 2–1 i minut 29 genom Gentrit Bungu.

I andra halvlek kom ytterligare hemmamål av Alen Barnjak 2, Gentrit Bungu och Amin Nshimirimana,

Rydaholm vinner ändå inte gruppen eftersom man oväntat föll i mötet med Burseryd. Rydaholm har ändå goda möjligheter att gå vidare till slutspel då man har en så bra målskznnad på sin sex poäng.

– En bra insats där alla var koncentrerade. Synd bara att vi släppte till tre onödiga baklängesmål, säger tränaren Jonas Liljeqvist.

Han säger att det var en kollektivt bra insats men mittfältarna Anders Luu, Alen Barnjak och Genrit Bungu får lite extra beröm.
Alla är spelare som följt Jonas från hans tidigare klubb Värnamo Södra till Rydaholm.
Nästa match är för övrigt mot just V-Södra i en träningskamp.

– Det ska bli kul, säger för det finns säker mycket känslor med i bilden från de fina åren i V-Södra.