Nyheter

Länken: Lyssna på Malins studentstadslåt

Nyheter En låt med housekänsla. Så beskriver singer-songwritern Malin Törnqvist från Värnamo studentstadslåten "We Are". Nu finns låten på Spotify.

En låt med housekänsla. Så beskriver singer-songwritern Malin Törnqvist från Värnamo studentstadslåten "We Are". Nu finns låten på Spotify. Bild: David Alin

Knappt hann Malin Törnqvists framgångar från Växjö Pride svalna innan nästa glädjebesked kom. Tillsammans med klasskompisen Adam skickade hon in ett bidrag i tävlingen som Kalmars studentkår utlyste för att uppmärksamma utmärkelsen Årets Studentstad. Låten ”We Are” föll juryn i smaken och utsågs till den officiella låten.

– Det är kul att skriva mot uppdrag, det blir en helt annan utmaning. När vi satt ner och började skriva tänkte vi att det kanske skulle vara house-känsla över den. Vi försökte tänka oss in vad Kalmarstudenter gillar och vi kände att det blev den känslan i låten. Att Pride väljer min låt är en sak, men att nu även Kalmars studentkår har valt mitt bidrag är ett kvitto på att det man gör är bra, sa Malin i en intervju tidigare i våras.

Nu har låten släppts på Spotify.

Här kan du lyssna på låten.

Taggar

Dela


Läs mer

Malin har skrivit årets Växjö Pride-låt
Förverkligar barndomsdrömmen