Värnamos andra trepoängare – besegrade Hammarby

Fotboll IFK Värnamos andra besök i Stockholm blev lyckat. Laget åkte hem med sin andra trepoängare för säsongen efter en 2–1-seger.

[12/12]

En uddlös och underhållsfattig första halvlek, som slutade mållös, blev det när IFK Värnamo på nytt besökte Stockholm för att denna gången möta Hammarby.

Värnamo gjorde första målet i matchen, där Viktor Bergh blev målskytt. Detta efter fem minuters spel av andra halvleken, att Hammarby pressat på för ett ledningsmål.

– Vi gör det riktigt bra och håller oss till vår spelplan, säger Anes Mravac.

Därefter skapades flera bra lägen och det kunde varit både ett och två måls överläge för IFK. Inte helt rättvist gör Hammarby 1–1 efter en kontring.

Hampus Näsström ville annat och gör kort efter kvitteringen 2–1 för Värnamo.

Detta mål blev också matchen sista vilket gör att IFK Värnamo åkte hem med sin andra trepoängare för säsongen.

– Även om Hammarby har mycket boll så är vårt försvarsspel riktigt bra idag, säger Anes Mravac om segern mot Hammarby och öser beröm över laginsatsen.

– Hela laget ska mycket beröm som gör en så här bra insats.