Fotboll

Styrkebesked för Forsheda

Fotboll Forsheda rivstartade med 2–0 redan i första kvarten men när de drog på sig ett rött kort i 40:e minuten fick man tänka om. Horda lyckades reducera men därefter höll Forsheda tätt bakåt och fick dessutom in ett mål i sista minuten så att de vann med 3–1, (2–1).

Arkivbild.

– Jag tycker att vi har kontroll på det i stort sett genom hela matchen, säger Forshedas tränare Markus Eng.

– I början gjorde vi det jättebra och borde väl egentligen fått två straffar även om vi bara fick en. Dessutom så hade vi jättemånga lägen som vi borde satt men när de fick en billig straff och vi dessutom fick ett rött kort i samma situation så blev matchbilden lite annorlunda. Vi kunde inte längre spela det spel vi ville och fick börja med vår press lite lägre ner men vi kontrollerade ändå spelet och de lyckades aldrig såra oss.

– Isac Bozicevic, Alfred Ahlström och Jacob Petersson förtjänar dock lite extra beröm samt Sixten Andersson som gör ett extra fint inhopp när det var tjugo minuter kvar och bidrog med massa energi

– Kollektivet ska ha ett stort beröm och jag är stolt över grabbarnas prestation idag, avslutar Markus Eng

Forshedas mål gjordes av Alfred Ahlström och Jesper Ericsson (2).


– Det är blandade känslor idag, säger Hordas tränare Johan Sandström.

– Vi förlorade ju förra matchen med 0–9 och idag blir det trots allt ”bara” 1–3 men jag tycker vi åtminstone förtjänade ett poäng.

– Visst vi började ganska dåligt medan de fick en drömträff och en straff men vi kämpade oss tillbaka in i matchen. I andra delen av första halvlek är det vi som för spelet mer och får dessutom en straff.

– När de får en utvisad så försöker vi trycka på men Forsheda var väldigt stabila bakåt och vi hade svårt att göra något i sista tredjedelen. Vi saknade lite teknisk och taktisk skicklighet.

Hordas mål gjordes av Omar Shikh Shouk i 41:a minuten.

– Jag vill lyfta fram Petter Gulldén i målet som ställde upp när vår ordinarie målvakt inte kunde vara med samt mittbacksparet Johannes Widerberg och Enrik Annmo, avslutar Johan Sandström.


 

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Hånger förlorade mot Skeppshult
LÄS MER:  Utveckling ledordet när klubben är tillbaka i seriespel
LÄS MER:  Forsheda möter seriefavoriterna i premiären

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *