Fotboll

Rydaholm tappade poäng mot bottenlaget Nöbble

Fotboll Trots en tidig 2–0 ledning så släppte sedan Rydaholm in motståndaren i matchen och fick tillslut bara med sig ett poäng efter att resultatet blivit 2–2 mot Nöbble.

Arkivbild.

– Även om vi får med oss en poäng så känns det jättesurt, kommenterar tränaren Jonas Liljeqvist.

Redan i 9:e minuten gjorde Leon Bujupi Rydaholms första mål och inte långt därefter utökar Swaleh Bille Bashir till 2–0.

– Vi hade bollen i princip konstant och ledde med två mål tidigt med sedan hade de en chans på en omställning som de gjorde mål på.

Trots målet så var Rydaholm nöjda i pausen och skulle fortsätta att mata på framåt.

– Det gör vi också men får inte in bollen och sedan får de en omställning igen vilket ledde till 2–2 och då började det bli jobbigt. Det blev tillslut inga fler mål men om vi bara hade satt våra chanser så skulle det blivit 6–2 till oss eller något sådant.

Trots att Liljeqvist inte är nöjd med resultatet så vill han ändå lyfta fram lite spelare. Han nämner Anders Luu som fick pris för Rydaholms bästa spelare på planen samt Hjalmar Melkstam som ”sliter stenhårt på mitten”.

– Nöbble är ett tufft lag att möta som jobbar stenhårt för varandra och gillar fysiskt spel men vi fick helt enkelt inte till det i slutforseringen, avslutar Liljeqvist.

Nästa match spelas på onsdag om en vecka mot Tingsryd som också är ett bottenlag på samma poäng som Nöbble.

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Storseger för Rydaholm mot jumbolaget
LÄS MER:  Rydaholms damer föll mot Alvesta
LÄS MER:  Rydaholm tappade poäng mot Vislanda

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *