Fotboll

Forsheda föll i jämn tillställning mot Anderstorp

Fotboll Forsheda hade seriepremiär borta mot Anderstorp. Det blev målsnålt och Forsheda fick kliva av premiären med en 1–2 förlust.

Premiärnerver?

Ja kanske var det så när Forsheda hade seriepremiär borta mot Anderstorp. I alla fall om man ser till slutresultatet, 2–1 till hemmalaget.

Det var 1-0 till Anderstorp efter första halvleken.

– Ja det var en jämn tillställning. Gör en bra insats överlag. Men det tog tid innan vi kom in i matchen. Försökte spela vårt spel på en tungsprungen plan, säger tränare för Forsheda Markus Eng om första halvlekens spel.

Målet som gjordes i första halvleken stod sig länge och väl. Fram till matchminut 79, då Forshedas Jani Hakala noterades för mål. Men Anderstorp hade lite mer turen på sin sida denna torsdagskvällen och med sex minuter kvar av ordinarie speltid gjorde de 2–1, som också blev matchens slutresultat.

– Försvaret som vi tränat på under försäsongen satt perfekt. Det är anfallet som inte riktigt vill sitta idag. Efter kvitteringen så var vi nära att göra 2–1, men istället gör de mål. Och vi hade i slutskedet en chans men tyvärr studsade inte bollen vår väg. Så jag är nöjd med mycket och det är en bra fotbollsmatch tycker jag. Hade väl mått bättre av att få med oss en poäng, konstaterade Eng.

Någon som får extra plus idag?

–Hela laget får plus i kanten och ett extra plus ska Hermon Mihreteab, Deniz Dzelinovski och Anders Cederqvist ha.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Forsheda möter seriefavoriterna i premiären
LÄS MER:  Forsheda:s match inställd
LÄS MER:  Bottennapp för Horda

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *