Nyheter

Utreder förslag om upprustad park

Nyheter Kommuninvånarens förslag att rusta upp Folkets Park väckte medborgarnas intresse. Nu utreder teknik- och fritidsnämnden förslaget.

Bilder: Arkivbilder

Kommuninvånarens förslag att rusta upp Folkets Park väckte medborgarnas intresse. Nu utreder teknik- och fritidsnämnden förslaget.  [1/5]

Arkivbild på parken tagen ovanifrån.  [2/5]

Arkivbild på parken tagen ovanifrån.  [3/5]

Arkivbild på parken tagen ovanifrån.  [4/5]

Arkivbild på parken tagen ovanifrån.  [5/5]

I somras berättade vi om en kommuninvånares önskan om att rusta upp Folkets Park i Värnamo.

– Folkets Park har och är välbesökt och skulle kunna bli så mycket mer, en oas som mötesplats för unga och gamla. En mötesplats för teater, dans, utomhusbio, minigolf, toaletter och så mycket mer. Kommunen har låtit den förfalla, det som borde vara en kulturell pärla, menade kommuninvånaren.

Förslaget väckte medborgarnas intressen och fick totalt 221 röster, vilket innebär att initiativet ska behandlas politiskt. Efter samråd med kommunfullmäktiges ordförande har förslaget överlämnats till teknik- och fritidsnämnden för handläggning.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Utreder förslag om upprustad park

Hoppas på positiv respons nu då så vårt Folkets Park får blomma upp och invånarna kan få tillbaka en oas som den var förr.

Bevara Folkets Park för folket, åt folket som kulturskatt för framtiden.

Alla våra skattepengar kan väl inte gå åt till Gummifabriken och fotbollsarena.

Kultur ska bevaras för framtiden!

Vad trevligt, lite synd dock att politisker ska behöva blanda sig i detta, tro nog det hade blivit bättre om icke politiska personer hade varit inblandade.

Men vi får ser hur det blir.

Utredningen om parken. Folkets Park i Värnamo har väl alltid varit en populär plats. Kan vi inte flytta bangolfen lite tillbaka för att låta ett företag som vi vill ha här är Sibylla. Vi saknar en korv med mos. Tycker jag peppa eller vad tycker ni?

Kommentarsfunktionen är stängd