Nyheter

Tillväxtprofil välkomnar miljonsatsning

Nyheter Stefan Timhagen, ordförande i näringslivsföreningen i Lanna-Bredaryd, välkomnar Bredaryds Bud och Godstrafiks miljonsatsning.

Stefan Timhagen, ordförande i näringslivsföreningen i Lanna-Bredaryd, välkomnar Bredaryds Buds och Godstrafiks miljonsatsning. Arkivfoto  [1/2]

Stefan Timhagen, ordförande i näringslivsföreningen i Lanna-Bredaryd, välkomnar Bredaryds Buds och Godstrafiks miljonsatsning. Arkivfoto  [2/2]

I fredags berättade om vi åkeriet Bredaryds Bud och Godstrafik AB:s miljonsatsning på Ängarnas industriområde i Bredaryd. En person som ser positivt på den här satsningen är Stefan Timhagen, ordförande i näringslivsföreningen i Lanna-Bredaryd.

– Det här är underbart och det känns som att det lossnar nu. Det har varit lite trögt ute på Ängarna och det är härligt att se att Anders och gänget ångar på. Det här är precis vad vi behöver. Logistiskt sett kan det knappast bli bättre för deras verksamhet, eftersom att allt mer och mer gods transporteras på vägarna. Det är fantastiskt kul, säger Stefan Timhagen. 

Stefan Timhagen ser positivt på företagsklimatet i området. 

– Företagen ångar på som aldrig förr. Tittar man på resultaten från flera av våra medlemmar så har företagen gått bättre än någonsin tack vare pandemin. Det känns som att företagen i både Bredaryd och Lanna är förberedda på framtiden. För ett år sedan var det tungt, men nu är det positiva tongångar. 

Taggar