Nyheter

Så tänker kommunen om skräpplockardag

Nyheter Värnamo kommun har inte anmält någon aktivitet kopplad till allmänheten i samband med årets skräpplockardag.

Värnamo kommun har inte anmält någon aktivitet kopplad till allmänheten i samband med årets skräpplockardag. Bilder: David Alin/Pressbild

Tidigare i veckan publicerade vi en insändare rörande Värnamo kommuns delaktighet i årets skräpplockardag som äger rum nu på lördag. I insändaren berättade Jörgen Lindelöf att kommunen inte var anmäld till årets skräpplockardag, men att det fanns flera egna lokala initiativ. Med anledning av insändaren tog vi kontakt med kommunen. Så här svarar kommunikatör Anita Johansson:

– I år har vi inte anmält någon aktivitet som vänder sig till allmänheten. Däremot är ju de verksamheter som nämns i insändaren kommunala verksamheter, så på så sätt är kommunen delaktig. Vi välkomnar förstås också alla privata aktörer som anmäler aktiviteter kopplat till Håll Sverige Rent-dagen, skriver hon i ett mejl till redaktionen.

Taggar

Dela


Läs mer

Den oengagerade kommunen
Ska dagisbarn plocka upp vårt skräp?

1 reaktion på Så tänker kommunen om skräpplockardag

Finns det inte tillräckligt med folk utan sysselsättning och som på ett eller annat vis får sin inkomst från samhället, och som kan tänka sig att återbetala lite genom en volontärdag för Sverige?

Kommentarsfunktionen är stängd