Nyheter

Premiär för mötesplats: ”En trevlig och mysig stund”

Premiär för mötesplats: ”En trevlig och mysig stund”

Nyheter I veckan blir Värnamo kommun en mötesplats för seniorer rikare. – Det blir kul att blanda mat med musik, säger samordnaren Annika Gof Anderberg.

I morgon invigs "Mötesplats Luddö källa och restaurang". Arkivbild: David Alin

På annandag jul berättade vi att omsorgsförvaltningen tillsammans med serviceförvaltningen öppnar ”Mötesplats Luddö källa och restaurang”. Under fredag förmiddag invigs den nya mötesplatsen i Luddö seniorrestaurang.

– Det ska bli trevligt och mysigt och nu har tavlan över Luddö källa kommit på plats också. Vi bjuder på glögg och anordnar ett julquiz och Paul-Martin (Persson, trudabur) spelar fin akustisk musik under lunchen. Det blir kul att blanda mat och musik, säger Annika Gof Anderberg, samordnare på den förebyggande enheten på omsorgsförvaltningen och fortsätter:

– Det har varit svårt att få ut information, men jag stod en dag utanför Hemköp och berättade om det hela och då fick jag bra kontakt med lite folk där. Hittills är det elva stycken anmälda. Det är kul att så många har nappat och det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig via kommunens kontaktcenter under dagen, så välkommen på en mysig stund. 

Artikeln om satsningen blev årets mest spridda nyhet via vår Facebook-sida. Vad tycker du om det?

– Jag blev helt chockad, jag trodde först att folk skojade men det är jättekul. Det är ett kvitto på att många måste tycka att det här är ett bra initiativ och jag tror att det här ger jättemycket för kommuninvånarna, avrundar Annika Gof Anderberg.

Taggar

Dela


Läs mer

Öppnar mötesplats i restaurang
Mötesplats invigd: ”Mycket lyckad tillställning”