Nyheter

Nämndordförande om miljonkraset: ”Jättebesviken”

Nyheter Barn- och utbildningsnämndens ordförande Maria Johansson (C) är besviken över skadegörelsen på bullerskyddet vid Enehagens skola.

Två av glasrutorna på bullerskyddet vid Enehagens skola har utsatts för skadegörelse.  [1/3]

Maria Johansson (C), ordförande i barn- och utbildningsnämnden, ser med stor besvikelse på skadegörelsen.  [2/3]

– Det här är jättebedrövligt och det drabbar skattebetalarna, eftersom att det är de som får betala för att få det åtgärdat. Dessutom, vi har satt upp det för barnens skull. Varför vill de skada barnen?, säger Johansson (C) som öppnar för kameraövervakning.  [3/3]

Häromdagen berättade vi om den nya skadegörelsen på bullerskyddet vid Enehagens skola. Maria Johansson (C), ordförande i barn- och utbildningsnämnden, kommenterar ärendet med stor besvikelse.

– Det här är jättebedrövligt och det drabbar skattebetalarna, eftersom att det är de som får betala för att få det åtgärdat. Dessutom, vi har satt upp det för barnens skull. Varför vill de skada barnen?, säger Johansson (C) som öppnar för kameraövervakning. 

– Ska det fortsätta bli så här, att det vandaliseras utan att någon förövare åker fast, så skulle man kunna ha det där, så länge man annonserar om att det är kameraövervakat. Det är inte integritetskränkande eftersom det ligger utanför skolans område. 

Taggar

5 reaktioner på Nämndordförande om miljonkraset: ”Jättebesviken”

Vi skattebetalare betalar för andra problem, så varför ska vi inte kunna betala för att elev kastar en sten? I detta fallet så är det rent korkat att bygga ett bullerskydd av glas. Hur tänkte man egentligen? Gör om, gör rätt. bygg ett plank och ett buskage ut mot vägen. På insidan kan man ju låta barnen få måla på planket.

Det roliga är att det är en elev som kastade sten. Såg när det hände. Borde inte eleven stå för kostnaden? Varför vi skattebetalare?

Man borde förstått att bullerskydd skulle behövas innan man gjorde om parkering och skolgård och gjort en annan lösning. Det är mycket märkligt.

Ojdå nu har man verkligen ”tänkt till” att man kan ha kameraövervakning utanför glaspartiet.

Kommentarsfunktionen är stängd