Nyheter

Nämndordförande om beslutet: ”Tråkigt att det blev så här”

Nyheter Teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M) kommenterar mark- och miljödomstolens beslut.

Teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M) kommenterar mark- och miljödomstolens beslut. Bilder: David Alin/

Under fredagsförmiddagen kom beskedet att mark- och miljödomstolen säger nej till den nya arenan. I en uppföljande artikel beklagade kommunstyrelsens förste vice ordförande Mikael Karlss0n (C) domstolens besked. Under eftermiddagen fick vi även kontakt med teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M). Han kommenterar beskedet på följande sätt:

– Tjänstepersonerna håller på att läsa domslutet så får vi återkomma mer i frågan sedan. Det man kan säga är att det var väldigt tråkigt att det blev så här men vad det beror på vet vi ju inte än, för fortfarande beroende på beslutet så är ju det här en väldigt bra plats för att ha arenan på, men vi får se om vi lyckas.

Taggar

Dela


Läs mer

Kommunalrådet om beskedet: ”Jättetråkigt”
Beskedet: Domstolen stoppar arenaplanerna

3 reaktioner på Nämndordförande om beslutet: ”Tråkigt att det blev så här”

Fotboll är inte en av kommunens kärnverksamheter!
Skuldtaket är uppnått utan att viktiga investeringar gjorts, visserligen byggs nu skolor som borde gjorts för 15 år sedan, men reservvatten är inte löst, simhall tillhör barn och ungdomsnämnden ( kommunens) kärnverksamhet på grund av lagkrav om simkunnighet.
Avyttra egna och era bolags tillgångar så att dessa med flera kärnverksamheter får det de måste ha!
Vården har också stora behov. De dynamiska effekterna får Gummifabriken dra fram.

Inte första gången tekniska/ kommunen misslyckas med att göra erfordliga utredningar i miljöfrågor. Saknas kompetensen eller vad är problemet? Kommunrevisionen borde ta tag i detta. Kommunen skämmer ju ut sig.

Tråkigt att det blev så här? Lyssna på kommuninvånarna istället för en gångs skull. Vad som är tråkigt är att man inte prioriterar äldreomsorgen, skolor och så vidare. Ha en folkomröstning om arenan ska byggas istället.

Kommentarsfunktionen är stängd