Nyheter

Multiarenor och ny ispist på gång

Nyheter Satsningarna på ett etappvist byggande av multiarenorna i Rydaholm och Bredaryd och en ny ispist i Talavidshallen är ett steg närmare verklighet. Det står klart efter teknik- och fritidsnämndens sammanträde.

Satsningarna på ett etappvist byggande av multiarenorna i Rydaholm och Bredaryd och en ny ispist i Talavidshallen är ett steg närmare verklighet. Det står klart efter teknik- och fritidsnämndens sammanträde. Bilder: Pressbild/David Alin

I måndags berättade vi om Alliansen i Värnamos förslag till reviderad investeringsbudget för teknik- och fritidsnämnden för året 2024 och investeringsplan för 2025 till 2028. Ett förslag som innebär att multiarenorna i Rydaholm och Bredaryd byggs i etapper samt att ispisten i Talavidshallen byts ut. När teknik- och fritidsnämnden strålade samman under gårdagen var det dags för beslut. Nämnden beslutade att anta alliansens förslag samt att den reviderade investeringsbudgeten och investeringsplanen lämnas vidare till kommunstyrelsen. Socialdemokraterna reserverade sig till förmån för eget förslag. 

Taggar

Dela


Läs mer

Förslaget: Multiarenor byggs etappvis