Nyheter

Lyfter 13 miljoner till arenaprojekt 

Nyheter Kommunfullmäktige anvisar 13 miljoner kronor ur årets investeringsbudget till projektet för den nya fotbollsarenan.

Teknik- och fritidsnämnden föreslår kommunfullmäktige besluta att lyfta 13 miljoner kronor ur årets investeringsbudget till projektet för den nya fotbollsarenan. Bild: HMXW Arkitekter

I september berättade vi att teknik- och fritidsförvaltningen önskade att få lyfta en liten del av den avsatta budgeten för att bekosta de projekteringskostnader som berör Värnamos nya fotbollsarena och som uppstått under året. På kommunfullmäktige diskuterades ärendet. Fullmäktige beslutade att till följd av senareläggning av projektet frångå beslutet från i somras och att anvisa 13 i stället för de ursprungliga 52,5 miljoner kronorna till teknik. och fritidsförvaltningen.

Taggar

Dela


Läs mer

Vill lyfta 13 miljoner till arenaprojekt 

5 reaktioner på Lyfter 13 miljoner till arenaprojekt 

I Värnamo har vi just nu Sveriges femte bästa fotbollslag ska man i fortsättningen vara ett topplag och kriga om en Europa spelsplats så måste ju också förutsättningarna finnas.

Här syns tydligt de så kallade politikernas prioriteringar. En fotboll med ett ental matcher framför att de äldre (och personal) får en dräglig tillvaro. En värdig ålderdom! Att ni inte skäms! Risken/möjligheten är stor att det blir förändringar i fullmäktige efter nästa val.

När vård och omsorg med hemsjukvård inte har pengar att bemanna? Men det blir ju 39,5 miljoner kronor över mot vad som var budgeterat. Då går det att omfördela!

Kommentarsfunktionen är stängd