Nyheter

Klubbordföranden efter beskedet: ”En lättnad”

Nyheter IFK Värnamos ordförande Fredrik Lingeskog pustar ut efter kvällens besked i kommunfullmäktige.

IFK Värnamos ordförande Fredrik Lingeskog pustar ut efter kvällens besked i kommunfullmäktige. Bilder: Värnamo kommun/David Alin

Det skulle krävas en omröstning, men till slut stod det klart att alliansens budget fick gehör i kommunfullmäktige. Ett beslut som innebär att bygget av Värnamos nya fotbollsarena fortskrider som planerat. Klubbens ordförande Fredrik Lingeskog pustar ut efter det glädjande beskedet. Han befinner sig just nu på en underleverantörsmässa i Österrike och följde fullmäktigesammanträdet via webb-tv.

– Det är en lättnad, skulle jag säga. Någonstans är det ett konstaterande efter alla turer att det skulle bli som det var tänkt från början. Många i IFK har klubben som sin arbetsplats och det är klart att det har varit oroligt för dem dessa veckor. Sedan känner man en enorm drivkraft att göra det här till ett lyft framöver. Nu är vi tillbaka till den enighet som fanns i kommunfullmäktige 2022 och nu gäller det att göra det här till något riktigt bra, säger en glad och förväntansfull klubbordförande.

Taggar

Dela


Läs mer

Efter omröstning – arenabygget blir av

1 reaktion på Klubbordföranden efter beskedet: ”En lättnad”

Kommentarsfunktionen är stängd