Nyheter

Hovrätten fastställer dom om mord i Värnamo

Nyheter Hovrätten fastställer nu tingsrättens dom mot den 60-årige man som av tingsrätten dömdes till 16 års fängelse för mord och grovt vapenbrott i Värnamo i våras.

Den 18 april i år fick polisen ett larm om bråk och skottlossning på Doktorsgatan i Värnamo. Fyra pistolskott ska ha avlossats mot en man i 35-årsåldern, som knappt två månader senare avled på sjukhus av sina skador.

Göta hovrätt dömer nu mannen till 16 års fängelse för mord och han ska stanna kvar i häktet fram tills domen vinner laga kraft, rapporterar SVT Jönköping.

Taggar

4 reaktioner på Hovrätten fastställer dom om mord i Värnamo

Anders, så du lastar polisen för att vuxna människor ger sig på varandra ? Nej antingen håller man sig innanför lagen eller så är man brottsling, det är aldrig rätt att ta till vapen.

Expressen hade också ett långt reportage om den mördade personen och detta fallet. En sådan person skulle ha suttit inlåst i stället för den som nu tyvärr inte hittade något annat sätt att freda sig. Två bröder sitter nu inlåsta för att polisen bara kollat på när de blivit trakasserade och bägaren till slut runnit över.

Ja, så månne det vara. Men när familjer ligger i fejd, så är detta bara kontentan. När ingen ser och ingen vill se…

Och mera av den varan verkar komma, för det heter ju när julen närmar sig: Tomtebloss.

Tragiskt att detta skett. Vi som känner de inblandade vet att detta påminner mycket om Rödeby-fallet för många år sedan. Hade polisen bara gjort sitt jobb ordentligt första gången och stoppat personen som trakasserat familjen så hade den personen levt i dag.

Kommentarsfunktionen är stängd