Nyheter

Skottlossning bekräftad – tre misstänkta – en avliden

Nyheter Polisen har fått in flera samtal om bråk och skottlossning i Värnamo och en 37-årig man är skottskadad. Texten uppdaterad flera gånger

En förundersökning har inletts och polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen. Foto. Per Bunnstad  [1/3]

Flera polispatruller beordrades till Doktorsgatan. Foto: Per Bunnstad  [2/3]

Polisen finns på plats för att utreda vad som har hänt. Foto: Per Bunnstad  [3/3]

Uppdaterat 210614: Den skadade mannen har avlidit

Polisen har fått in flera samtal om ett bråk och skottlossning i Värnamo. Flera polispatruller beordrades till Doktorsgatan.

En man har anträffats skadad på platsen. Personen har förts till sjukhus för vård. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande personens skadeläge.

Polisen finns på plats för att utreda vad som har hänt. En förundersökning har inletts och polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen.

Uppdatering klockan 14.56:

Polisen utreder händelsen som försök till mord. En rad utredningsåtgärder har vidtagits och pågår. Avspärrningar är fortsatt upprättade.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser som rör händelsen. Den som har uppgifter att lämna ombeds ringa 114 14 eller ta kontakt med polis på plats.

Uppdatering klockan 16.20:

Polisen kan bekräfta att skottlossning skett. Avspärrningar är fortsatt upprättade och undersöks av kriminaltekniker. En rad utredningsåtgärder har vidtagits och polisen arbetar fortsatt med bland annat dörrknackning och förhör. Personer har frihetsberövats och medtagits till polisstationen för förhör och kontakt med åklagare sker kontinuerligt om eventuellt fortsatta tvångsmedel.

Polisen är fortsatt intresserad av tips och iakttagelser som rör händelsen. Den som har uppgifter att lämna ombeds ringa 114 14 eller ta kontakt med polis på plats.

Taggar

Dela