Nyheter

Gottlieb föreslås bli nämndordförande

Nyheter Gottlieb Granberg (M) föreslås bli ordförande i den nya teknik- och fritidsnämnden.

Gottlieb Granberg (M) föreslås bli ordförande i kommunens nya teknik- och fritidsnämnd. Arkivbild.

I går morse berättade vi om Moderaternas förslag till kommunens nämnder och styrelser. Förhandlingarna mellan de fyra allianspartierna (C, KD, L och M) resulterade bland annat i att Moderaterna får ordförandeposten i den nya teknik- och fritidsnämnden. Partiet har föreslagit att Gottlieb Granberg (M), nuvarande ordförande i tekniska utskottet, får den posten.

– Jag har ett intresse för politiken och har hela tiden sagt att jag gärna vill ha något uppdrag inom politiken även om jag slutar som kommunalråd. Det känns bra att ha fått den här förfrågan, nu blir det ju en nämnd i stället för ett utskott så det känns bra att få fortsätta med arbetet. Det har påbörjats ett förändringsarbete på tekniska förvaltningen under den här mandatperioden och vi har flera stora projekt på gång så det känns intressant, säger han.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Gottlieb föreslås bli nämndordförande

Mycket bra ! Då kan Gottlieb börjar utreda och se till att det byggs en multiarena jämte Fryele skola på dess trasig asfaltplan, som gjordes i slutet av 80-talet. Tycker den vid Bors skola ser riktigt bra ut, varför inte en likvärdig ute i Fryele?

Det kanske ändå är dags att lämna och släppa in lite yngre. Det behövs föryngring i kommunen.

Kommentarsfunktionen är stängd