Nyheter

Fullmäktige diskuterar utredning av vattentorn

Nyheter Vattentornet på Vråen behöver renoveras, men exakt vilka åtgärder behöver göras? Den frågan får sitt svar efter att kommunfullmäktige på torsdag behandlar frågan om att avsätta en halv miljon kronor för en utredning i ärendet.

Vattentornet på Vråen behöver renoveras, men exakt vilka åtgärder behöver göras? Den frågan får sitt svar efter att kommunfullmäktige behandlar frågan om att avsätta en halv miljon kronor för en utredning i ärendet. Bild: David Alin  [1/3]

Vattentornet på Vråen behöver renoveras, men exakt vilka åtgärder behöver göras? Den frågan får sitt svar efter att kommunfullmäktige behandlar frågan om att avsätta en halv miljon kronor för en utredning i ärendet. Bild: David Alin  [2/3]

Vattentornet på Vråen behöver renoveras, men exakt vilka åtgärder behöver göras? Den frågan får sitt svar efter att kommunfullmäktige behandlar frågan om att avsätta en halv miljon kronor för en utredning i ärendet. Bild: David Alin  [3/3]

För några veckor sedan berättade vi om att vattentornet vid Vråen behöver en översyn.

Tekniska utskottet beslutade att föreslå kommunfullmäktige att anvisa den avsatta summan på en halv miljon kronor i 2021 års investeringsbudget för en undersökning och projektering inför renovering av vattentornet, projekt 302005.

I tisdags var frågan uppe för diskussion på kommunstyrelsens sammanträde. De beslutade att skicka vidare ärendet till kommunfullmäktige.

– Vad vi konkret behöver göra för renoveringar vet vi inte än, men vi föreslog att avsätta pengarna så att tekniska kan titta på det hela, säger Azra Muranovic (S), oppositionsråd och kommunstyrelsens andre vice ordförande.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Fullmäktige diskuterar utredning av vattentorn

Typiskt politikerna i Värnamo kommun att ta tag i grejerna i sista minuten. Självklart blir det också ännu en utdragen utredning. Samma med viadukten där det också står still och lär göra det de närmsta 10 åren.

En skattebetalare undrar? Ett tekniskt kontor, har man inte där tillräcklig kompetens för att sköta det man är till för att sköta, utan att äska mer skattepengar?
Varför ha en dylik avdelning, om man inte gör det man ska utan att fråga om ”mer veckopeng”?

Ni vet inte vad för renoveringar ni behöver göra men ni vet att det behöver renoveras🤔🤔

Kommentarsfunktionen är stängd