Nyheter

Elevhem blir förvaltningslokaler

Nyheter Kommunfullmäktige anvisar 3 miljoner kronor ur årets investeringsbudget till projekteringen inför en ombyggnation av två av husen på Expoområdet i Värnamo. 

Kommunfullmäktige anvisar 3 miljoner kronor ur årets investeringsbudget till projekteringen inför en ombyggnation av två av husen på Expoområdet i Värnamo. Arkivbild: Per Bunnstad

I september månad berättade vi att kommunens fastighetsavdelning konstaterat att de tidigare elevhemmen på Expoområdet, D- och E-husen, var lämpliga för att kunna byggas om till kontorslokaler eller annan kommunal verksamhet, i enlighet med kommunens målsättning att inom den närmaste investeringsperioden öka användningen av egna lokaler. Kommunfullmäktige beslutade på torsdagens sammanträde att ge startbesked för projektet och att ge fastighetsavdelningen tillåtelse att lyfta projektsumman på 3 miljoner kronor som finns i årets investeringsbudget.

– Det här är ett mycket bra förslag. Vi har en uttalad målsättning att använda våra egna lokaler mer och det här är ett exempel på hur vi kan jobba på det sättet, säger Agnes Johansson (M).

Taggar

Dela


Läs mer

Elevhem ska bli förvaltningslokaler

1 reaktion på Elevhem blir förvaltningslokaler

Kommentarsfunktionen är stängd