Nyheter

Efter bordläggning – utredning inför ombyggnad på gång

Nyheter En utredning inför ombyggnation av Värnamo stadshus är på gång. Det står klart efter att kommunstyrelsen sagt sitt.

En utredning inför ombyggnation av Värnamo stadshus är på gång. Bilder: David Alin/Riksbanken

Tidigare i år berättade vi om teknik- och fritidsnämndens önskan att få göra en inledande utredning inför en ombyggnation av Värnamo stadshus. Ärendet hamnade hos kommunstyrelsen, som ville ha mer information i ärendet och valde att bordlägga ärendet två gånger om. På sammanträdet den 5 mars togs beslut i frågan. Kommunstyrelsen föreslog att kommunfullmäktiges ledamöter beviljar teknik- och fritidsnämndens önskan. De beslutade också att komplettera med ytterligare en att-sats om att arbetet ska fokusera på fastighetens mest primära behov.

– Det är fokus på det grundläggande behovet som ska vara framåt och det är också det som alliansen sa i sin budget. Då innefattar det främst det primära behovet kopplat till fönster, tak, ventilation, eventuellt stambyten och liknande, sa kommunstyrelsens ordförande Tobias Pettersson (M) efter kommunstyrelsens sammanträde den 20 februari.

Taggar

Dela


1 reaktion på Efter bordläggning – utredning inför ombyggnad på gång

Då borde man väl titta över möjliga utlokaliseringar. Det är väl få enheter som måste sitta i centrum?

Kommentarsfunktionen är stängd