Nyheter

Bildspel: Välbesökt VIP-kväll på Erikshjälpen

Nyheter Välkomstbubbel, mingel och livemusik. Det var vad som väntade besökarna på kvällens VIP-evenemang på Erikshjälpen.

Kön till mingelmaten ringlade sig lång.   [1/9]

Dansbandet Staffanz stod för underhållningen.  [2/9]

Publiken klappade med.  [3/9]

VIP-kvällen blev en folkfest.   [4/9]

Butikens volontärer hade bakat alla bakverk.  [5/9]

Butikschefen Bente Johansson var mycket stolt över alla inblandade i renoveringen.  [6/9]

Regionchefen Jonathan Egerbo önskade stort lycka till inför helgens invigning.   [7/9]

Tidigare butikschefen Lars-Åke Egerbo berättade anekdoter.   [8/9]

Missionskyrkans föreståndare Britta Bolmenäs önskade lycka till.   [9/9]

På lördag nyinvigs Erikshjälpens second hand-butik i Värnamo. I kväll fick inbjudna möjlighet att få en förhandstitt på de nya lokalerna.

Det blev en folkfest med ett hundratal besökare, som bjöds på bubbel och mat. På scenen stod dansbandet Staffanz för underhållningen. Med sin 1970-talsrepertoar fick de i gång publiken innan det var dags för talare.

– Jag är otroligt stolt över att stå här den här kvällen. Det har varit mycket arbete och jag vill rikta ett stort tack till alla alla volontärer och våra samarbetspartners. Nu ser vi fram emot lördagens invigning, säger butikschefen Bente Johansson.

– 2022 var ett mycket starkt år för Värnamo-butiken med ett överskott i kassan. Det ska bli roligt att se hur ombyggnaden tas emot, för den här staden och bygden förtjänar en riktig second hand-butik. Er framtid är ljus och jag önskar er stort lycka till, säger regionchefen Jonathan Egerbo.

Den tidigare butikschefen Lars-Åke Egerbo berättade anekdoter från sin tid som chef för verksamheten innan Britta Bolmenäs från Missionskyrkan tog tillfället i akt och talade.

– Som föreståndare för Missionskyrkan så följer jag er verksamhet på nära håll. Jag är glad över att få vara här i kväll och önskar er stort lycka till. Gud välsigne er alla, säger Britta Bolmenäs.

Se Davids bildspel från kvällen ovan.

Taggar

Dela


Läs mer

Second hand-butik i ny skrud: ”Ligger rätt i tiden” 
Second hand-butik nyinvigd: ”Sveriges finaste butik”