Nyheter

Azra kritisk till budgetförutsättningar

Nyheter Oppositionsrådet Azra Muranovic (S) är kritisk till de preliminära budgetförutsättningarna.

Oppositionsrådet Azra Muranovic (S) är kritisk till de preliminära budgetförutsättningarna. Montage: David Alin

Tidigare under veckan har vi berättat om att de fackliga organisationernas kritik mot Värnamo kommuns budgetförutsättningar. Nu stämmer oppositionsrådet Azra Muranovic (S) in i fackens uppfattningar om en förbättrad arbetsmiljö och bättre lönevillkor.

– Det här är under all kritik! Vi är en av regionens bäst mående kommuner, men likt förbannat kan vi inte visa det för personalen. Personal som har dragit igenom en pandemi och vad får de för det? Orimliga arbetstider som tack för allting. Det finns ingen vettig människa som vill arbeta varannan helg. Man vill ha återhämtning och ett socialt liv och då man ska heller inte behöva jobba tretimmarspass sex dagar i veckan. Vi får inte knäcka vår personal för att bekosta investeringar med överskott.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Azra kritisk till budgetförutsättningar

Ingen idé att debattera detta år ut och år in. Det enda som hjälper är att kommunens personal självmant säger upp sina anställningar, någon förändring kommer inte ske självmant. Styrande politikerna har valt att vända dövörat till och kommer att fortsätta så även framöver.

Det finns inga pengar för att personalen ska få det bra, men pengar för att bygga finns det. Högerlogik på sin höjd!

Kommentarsfunktionen är stängd