Nyheter

Arenaprocess igång

Nyheter Processen för Värnamos nya fotbollsarena är officiellt igång. Det står klart efter tekniska utskottets möte.

Processen för Värnamos nya fotbollsarena är officiellt igång. Det står klart efter tekniska utskottets möte. Arkivbild

För ett par veckor sedan berättade vi att kommunfullmäktige beslutade att bygga en ny fotbollsarena på Ljussevekaområdet, under förutsättning att den geotekniska undersökningen och detaljplaneprocessen möjliggör för placeringen. 

När tekniska utskottet träffades under gårdagen diskuterades detaljplaneprocessen för det nya bygget. Utskottet beslutade att föreslå till kommunstyrelsen att ge samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att påbörja detaljplanearbetet för den nya fotbollsarenan med tillhörande anslutningsvägar. 

Taggar

Dela


3 reaktioner på Arenaprocess igång

Oavsett hur man gör så kommer det att bli köer timmarna före och efter match.
Vet ju hur det ser ut vid Lejonens matcher i Gislaved. Långa köer.

Jättekul att IFK får en ny arena! Är bara lite skeptisk till hur man ansluter den till 80-vägen utanför (vet ej vad den heter). Man får ju hoppas att de tänkt bredda vägen och göra en avfartsfil in till nya området, precis som det är in till tennisklubben. Troligtvis kommer det att vara mycket trafik då detta är den snabbaste vägen från E4:an? Kanske bättre att göra en rondell till?. Jag vet inte, jag är ingen stadsplanerare men om man gör något så tycker jag att man ska göra det rätt och ordentligt första gången.

Kommentarsfunktionen är stängd