Volleyboll

Värnamo Volleytjejer vann

Volleyboll Värnamo Volley vann elitseriens andra kvartsfinal, där vinst gjordes i första set, tredje och fjärde set när Värnamotjejerna mötte Sollentuna under eftermiddagen. På onsdag är det match nummer tre och tjejerna har allt att vinna

Setsiffrorna skrivs till 23-25, 25-17, 15-25, 18-25 och Värnamo Volley vinner dagens kvartsfinal mot Sollentuna.

I första set vann Värnamotjejerna med 25-23 mot Sollentuna i den andra kvartsfinalen i elitseriens vollyeboll. Sollentuna gick upp till kamp i andra set och vann med 25-17.

I tredje set tog Värnamo kommandot och fick med sig en poäng då siffrorna blev 15-25. I sista vann Värnamo med siffrorna 25-18. Värnamo går segrande ut från dagens match med 1-3.

– Vi spelade väldigt bra försvarspel och det blev jobbigt för Sollentuna som då gjorde egna misstag. Nu står det 1 – 1 i matcher. På onsdag är det dags att åka till Sollentuna igen, då de har hemmafördel eftersom de hamnade över oss i grundtabellen. Sollentuna har två landslagsspelar och fyra utländska som möter våra unga tjejer. Vi har allt att vinna, kommentarer en lycklig Jessica Sandberg som är tränare för Värnamo Volley.

 

 

Taggar

1 reaktion på Värnamo Volleytjejer vann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *