Vetlanda utklassade tabelltrean Bollnäs

Sport Vetlanda utklassade tabellrean Bollnäs med 8–3 och Joakim Carlström stod för sex av åtta mål. Läs kvällens bandysammanfattning här.

Vetlanda låg fem placeringar bakom Bollnäs innan matchstart men det syntes inte i spelet och inte i resultatet. Ett taggat Vetlanda rivstartade matchen och redan efter 40 sekunder hade de gjort sitt första mål.

Fyra minuter senare utökade Joakim Carlström till 2–0 och på den vägen bar det av. Bollnäs fick visserligen in ett mål genom en hörna men i 31:a minuten utökar Vetlanda igen.

Mellan 33:45 och 37:45 gjorde sedan Joakim Carlström ett hattrick och det var även han som stod för de resterande två målen i andra halvlek. Sammanlagt gjorde han sex mål av åtta.

Bollnäs två sista mål gjordes i slutminuterna på två hörnor.

Vetlanda tar sin andra vinst i rad och går nu upp på en femteplats endast två placeringar bakom Bollnäs som ligger två placeringar bakom tabellettan Lidköping.