Veckans match – B-lagskillar kämpade

Värnamo.nu

Sport Jonas Nilsson som tillsammans med Oskar Pettersson tränar Kärda IF B kunde vara nöjda efter dagens match.

Motståndarna var Burseryd som låg före Kärda i tabellen, började starkt  men hemmalaget kunde ta ledningen genom Kristoffer Kautto redan efter sju  minuter.

Burseryd jobbade tillbaka och kvitterade i 25:e minuten genom Robert  Bang.
Resten av halvleken var gästernas, men som det brukar hända, när det är  minuter kvar av halvleken och man slappnar av. I slutminuten av den första halvleken sätter Johannes Berg in Kärdas andra mål.

I andra halvlek får Kärda en straff och den sätter Emanuel Heijel in kallt.
3–2 kommer i 71:a minuten av Fredrik Guld och de sista 20 minuterna bjöd  på spänning när Burseryd försökte kvittera. Kärda IF höll säkert emot, men i tabellen är det fortfarande så att Burseryds IF ligger före.

Nämnas att Burseryds tränare Andreas Karlsson fick hoppa in då BIF hade  en enda avbytare (han själv).