Sport

Västboås förlustnolla är intakt

Sport Västboås bortabesegrade Hallby med 4–0 (2-0).

Matchen var inledningsvis jämn men Västboås kunde ta ledningen efter 25 minuter. Det var efter en hörna som bollen gick it till Filip Albertsson som tryckte in 1–0.

Före paus hade laget från Ås en fin kombination och Viktor Segeflo kunde göra 2–0.

I andra halvlek gick hemmalaget ned på trebackslinje för att få press på Västbos:
– Vi var lite vilse ett tag då, påpekar spelade tränaren Johan Berg som håll nollan i målet.

Efter en hörna kunde Martin Strand få in bollen i mål:
– Dett kändes närmast som att matchen dog där, inflikar Johan.

Västboås kunde defilera och efter en ny hörna gjorde Erik Larsson 4–0 på ett fint volleyskott. – Riktigt snyggt, berömmer tränaren.

Han rosar för övrigt hela laget för ett stark insats. Kanske lite exar till Simon Gustavsson som gjorde sin första match som mittback. Även Viktor Segeflo imponerade.

Efter fyra matcher hade Västboås två segrar och två oavgjorda.

– Det är jättebra i hela klubben nu, noterar Johan Berg.