Sport

Underhållande match i Bor

Sport Det var en match i publikens smak i Bor när hemmalaget föll med 2–7 (1–4) över Dardania.

Även om de flesta nog höll på Bor kunde det noteras väldigt många målchanser åt båda håll.

– I första halvlek var vi inte med försvarsmässigt men första delen av andra halvlek var bra, noterar BSK-tränaren Dan Pettersson.

Dardania hade inget större problem att göra mål då det var ganska ihåligt i hemmaförsvaret.
– Vi måste spela bättre om vi ska kunna rubba ett så spelskickligt lag som Dardania, poängterar Dan.

Bor var så nära som 2–4 och hade straff fram till 3–4. Den räddade dock gästernas målvakt. Sedan tappade Bor lite sugne.

Målen för Bor gjordes av Victor Davidsson och Albin Svensson. Extra plus i laget till Christian Karlsson och Markus Hallberg.

Extra beröm hos gästerna till målvakten Alban Ala samt Luan Rizani, Armend Gashi, Arman Ashtiani och Jeton Brahimi. Jeton gjorde med sitt 6–2 Dardanias 100:e mål för säsongen.

Artan Ramosaj är lagledare för Dardania som tycker att hans lag började lite väl försiktigt.
– Bor var bra då men vi spelade upp oss och utnyttjade våra målchanser, noterar Artan.

Nu väntar kvalspel till division fem och målet är klart uttalat: att gå upp i den högre serien.