Troll hos Klevshult

Sport – Det har gått i troll spelet.

Trots att vi har chanser blir det inga mål, suckar Anders Forsman, tränare för Klevshults SK.
I dag blev det 0–3 mot Jönköpingslaget Rondinella.

– Vår bästa match för säsongen men trots att vi skapar många målchanser har vi svårt med avslutningarna och dessutom släpper vi till lite för enkla mål bakåt, säger Anders.

Det var 0–0 i paus och en bit på på andra halvlek tog gästerna ledningen. De två sista målen kom i slutet och då hade KSK fått två spelare utvisade. Båda gångerna var det frilägesutviningar och på en av dem blev det straff som gästerna förvaltade med mål som följd.

Niklas Hellund i målet var säker och Viktor Hjelm var outstanding bland utespelarna. Extra plus även till Joel Stensson och Henrik Tält. Totalt sett spelade man bra – fint passningsspel och tempofyllt.