SIS överraskade i Valdemarsvik

Sport Skillingaryds IS vann mycket överraskande borta mot Valdemarsvik med 3–2 (1-0, 2–1, 0–1) trots att ma förlorade skotten med 22–43.

– Alla jobbade för varann och det var skönt att vinna över Valdemarsvik efter tre förluster mot det laget i höstas, säger SIS-ledaren Alexander Andersson.

I mitten av första perioden spelade Erik Carlsson och Robin Hjalmarson fram Jimmy Hansson som gav SIS ledningen.

Hemmalaget kvitterade i andra perioden men SIS utnyttjade två numerära överlägen till 2–1 och 3–1. Robin Hjalmarsson gjorde båda målen och framspelare båda gångerna var Jimmy Hansson och Mathias Andersson.

1.35 in på tredje perioden kom 2–3 men trots 17–5 i skott i perioden blev det inte fler hemmamål.