Sport

SIS-förlust i Åstorp

Sport Skillingaryd IS hade 1–1 i sista minuten av andra perioden mot Åstorp men förlorade till slut med hela 2–8.

Martin Maurer gav SIS ledningen redan efter 51 sekunder med Axel Thulin som framspelare. Det andra målet kom vid 1–5 och det var Jimmy Hansson som fick pucken i mål och Alexander Orre spelade fram.

Åstorp vann skotten med 46–30 (16–8, 16–14, 14–8) och dominerade totalt sett stort. SIS kunde inte göra en lika bra matche som i fredags då man överraskande vann borta mot Valdemarsvik. Kanske satt den matchen lite i benen i dag.

– Robban i målet höll oss kvar länge i matchen, noterar SIS-ledaren Alexander Andersson.

Det var 1–0 till SIS efter en period men 2–1 till Åstorp efter två.

– Det var tunga ben från vår sida i tredje perioden, säger Alexander.

Siffrorna rann alldeles för mycket men SIS är brandskattat just nu på grund av sjukdomar, skador och och bortresta spelare.

I dag överbetyg endast till Robert Johansson i målet. Noteras kan att 14-årige Filip Rosén debuterade i A-laget och han svarade för en fullgod insats.