Sammandrag från kvällen

Sport I kväll har vi korta rapporter från fotboll, handboll, ishockey och volleyboll.

I damallsvenskan har Växjö det fortfarande tufft och föll med matchens enda mål borta mot AIK.

Handboll
I allsvenskan föll Anderstorp med 24–27 borta mot Västerås Irsta. Det var Anderstorps tredje förlust på lika många matcher.

Ishockey
Växjö vann i SHL med 4–2 över Djurgården efter perioderna 0–2, 1–0 och 3–0. 3–2 kom med 1.42 kvar att spela och 4–2 i slutsekunderna.
I premiären i hockeyettan hämtade Dalen från Norrahammar upp 0–2 till 2–2 borta mot Mörrum men föll ändå med 2–3 efter mål i 59:e minuten.

Volleyboll
I elitserien i volleyboll har Värnamo ännu inte spelat sin första match. För Gislaved var det i dag andra matchen och andra förlusten. Sollentuna vann med 3–0 efter klara setsiffror. Värnamo spelar första matchen om en vecka mot Falköping borta.