Rydaholm föll med 1–4

Sport Ett mer motiverat Anderstorps IF besegrade Rydaholms GoIF med 4–1.

– Årets sämsta halvlek, säger Rydaholms tränare Göran ”Wille” Johansson om de första 45 minuterna.

Då stod det 3–0 för ett vilt kämpande hemmalag mot ett som det verkade totalt motiverat Rydaholmslag.

Det blev lite bättre takter i andra halvlek men matchen kändes avgjord redan innan den startade. Hemmalaget gjorde också 4–0 innan Arianit Bunjako reducerade mitt i halvleken.

– Jag befarade att det skulle gå så här. Man måste kämpa och det gjorde ingen i vårt lag i dag.

Göran menar att det inte bara är att ställa utskurna när man möter ett lag somnar god chans att få kvalspela till division 3, som Rydaholm redan är klart för.

– En riktigt dålig dag på jobbet och ingen får godkänt i dag, påpekar Göran.

I sista omgången om en vecka tar sig Rydaholm an Waggeryd på Kungshall i Rydaholm. Man hoppas då få avsluta säsongen på ett värdigt sätt.