Sport Rydaholms GoIF möter Älmeboda/Linneryd i division 3 och det kommer inte att bli kul om man inte spelar upp sig.

Träningsmatchen lagen emellan på Kungshall i Rydaholm slutade nämligen 0–6.

Trots den stora förlusten deppar inte hemmatränare Ilija Dobric:
– Efter så många fina matcher vi gjort kan det vara bra att förlora nu. Det är i serien vi ska spela på topp, noterar han.

Samtidigt som han var imponerade över det kvicka spelet från gästerna urskuldar han lite Rydaholm som saknade flera spelare och som igen var lika tända som motståndarna.

Gästerna fick också en smakstart med 1–0 efter en hörna bara 3–4 minuter in i matchen. Gästerna fick också två straffar i första halvlek som man förvaltade väl och i paus stod det redan 4–0.

– Alla har rätt till en dålig dag och det hade alla i vårt lag i dag, noterar Ilija.

Rydaholm kom alltså lite ned på jorden efter sina fina matcher.

Nu blir det lite vila i tre dagar.Sedan fortsatta träningar följd av match mot Värnamo-Södra på fredag, alltså om åtta dagar.