Sport IFK Värnamo dam är poänglöst efter två omgångar i division 1.

I dag hemmavann Onsala över IFK med 3–1 (2–1).
– Det är klart att jag är besviken när vi har noll poäng, säger tränaren Patrik Schellhas.

Samtidigt är han full av optimism då tjejerna spelat bra men inte fått den rätta utdelningen.

Onsala tog ledningen redan två minuter men fem minuter senare kvitterade Fanny Holmberg.

IFK gjorde en mycket fin första halvlek och överraskande kom 2–1 med bara 2–3 minuter kvar till pausvilan på en tveksamt dömd frispark.

I andra halvlek tilltog vinden och det var IFK som fick motvind. Onsala tilläts dominera och efter 70 minuter kom lite matchavgörande 3–1.

Framåt hade IFK det lite tunnare i dag än vanligt då man saknade offensiv krafter i form av Fanny Götesson, Linda Persson och Elin Fransson.

Trots förlusten kämpade IFK-tjejerna bra och lite extra beröm till Linnéa Höögs.