Sport

Mattias Candemir till V-Södra

Mattias Candemir till V-Södra

Sport Värnamo Södra FF kan idag presentera ett nyförvärv till A-laget.

– Ja, vi har idag gjort klart med Mattias Candemir, som senast kommer från en session i norska FK Mjölner. Mattias har tidigare spelat i klubbar som IFK Värnamo och Husqvarna FF, berättar Lars Grahn, ordförande i V-Södra.

Mattias har valt att flytta hem till Värnamo och valet föll då på att spela fotboll i Värnamo Södra FF. Mattias driver till vardags Divotti – Bar och Bistro tillsammans med sin familj.

– Det känns bra det är en klubb som vill upp och satsa. För mig personligen vill jag spela så högt upp som möjligt men nu har jag Divotti och vi ska öppna en bar, och det skulle inte kunna passa mig att spela högre upp och pendla till andra lag. Det ska bli kul och vara med och ta upp Södra till trean igen då truppen utan tvekan håller minst division 3-klass, säger Mattias.

 

A-lagets tränare Göran ”Wille” Johansson presenterar Mattias på följande sätt:
– Vi är mycket glada att Mattias Candemir har valt att spela fotboll med Värnamo Södra under säsongen 2016. Han passar mycket bra in i gruppen dels på tack vare sitt fotbollskunnande, dels också för sin personlighet och hur han är utanför planen. Ett mycket bra tillskott till truppen.

V-Södra åkte förra året ur division fyra och ska i år spela i elitfyran.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *