KSK fortsätter plocka poäng

Sport Klevshults SK avslutade vårsäsongen med 5–2 (2–1) över Barnarp och tidigare bottenlaget har nu på de fyra senaste matcherna i fotbollssexan tre vinster och en oavgjord match.

KSK fick en fin start med mål redan efter fem minuter genom Henrik Tält. Efter 25 minuter kvitterade gästerna men sju minuter senare gjorde Henrik Tält sitt andra mål.

– Det var en jämn första halvlek men i andra var det vi som förde spelet, noterar KSK-tränaren Anders Forsman.

3–1 kom i minut 49 genom Patrik Larsson och 41 efter 67 genom Michalis Fortuna. Åtta minuter senare reducerade Barnarp med i 84:e minuten fastställde Michalis Fortuna slutresultatet.

Extra plus i KSK till Jonathan Gunnarsson, Ludvig Götesson och tvåmålsskyttarna.
l– Nu är det matchuppehåll till 17 augusti och vi hoppas fortsätta lika bra som vi avslutade vårsäsongen, säger Anders Forsman.

Det är sommarträning som gäller för att man ska försöka konservera den fina formen.