Klevshult avslutade med seger

Sport I går hade Klevshults SK 50-årsfest och den fortsatte i dag med säsongens sista fotbollsmatch, seger med 4–0 (0–0) över gästande Aledal.

Matchen var jämn väldigt länge men under loppet av tio minuter i andra halvlek gick KSK från 0–0 till 3–0. Det var mål i minuterna 47, 52 och 56 genom Alexander Pettersson, Patrik Larsson respektive Anton Hjelm. 4–0 kom efter 80 minuter av Andreas Pettersson.

KSK-tränaren Anders Forsman berömmer hela laget för fin insats och är extra med andra halvlek då gästerna inte hade mycket att sätta emot.

Anders Fridell i målet var mycket stabil och särskilt i första halvlek. Aledal hade då flera fina målchanser.

I övrigt plus till Victor Hjelm, Mattias Holm och Jonathan Gunnarsson.

Anders Forsman säger att han själv inte bestämt sig om kommande säsong. Nu är det träning på onsdag innan man tar ett uppehåll för att ladda batterierna inför 2017.