Sport

Kavin blir Årets Elmare 2015

Kavin blir Årets Elmare 2015

Sport Årets Elmare 2015 är nu utsedda och en av de två kommer från IFK Värnamo.

Årets Elmare är ett pris som Smålands Fotbollförbund och Rasmus Elm årligen gemensamt delar ut. Bakgrunden är matboken ”Måltider” som Rasmus Elm författat vars överskott han bestämt ska gå tillbaka till småländsk fotboll ur vilken han själv fostrats.

Kriterierna för priset är att pristagarna ska vara goda förebilder för småländsk fotboll, både på och utanför planen.

På pojksidan tilldelas Kavin Trinh, IFK Värnamo priset som årets Elmare med motiveringen: Kavin har med sin fina inställning och sitt goda humör visat en stor ödmjukhet och vilja att utvecklas både på och utanför plan. Dessa egenskaper har även gjort att förbundskaptenen för P99-landslaget fått upp ögonen för Kavin och han har blivit kallad till landslagsläger.

I år tilldelas, på flicksidan, Malin Thor, IFK Kalmar priset som Årets Elmare med motiveringen: Malin Thor var uttagen till första landslagslägret efter Elitflick, men drog korsbandet dagen efter att kallelsen landat i brevlådan. Men med stort tålamod och stark vilja har Malin nu tagit sig tillbaka från skadan och spelar idag i IFK Kalmars F19 och var nyligen uttagen till Regionalt Tipselitläger.

Spelarna kommer att motta sitt pris i samband med deras första matcher i Cup Kommunal respektive Postnord Cup i Vänersborg i helgen.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *