Kärda tappade – ändå nöjda

Sport Ljungarum - Kärda slutade 2–2 trots att Kärda hade 2–0 med tio minute kvar att spela.

Därmed är säsongen över för Kärda som misslyckades att vinna kvalserien till division fyra.

Det var 0–0 i paus men i andra halvlek inledde Kärda bäst. Adi Redes gjort mål direkt på hörna där bollen borrade sig in i bortre krysset. Brodern John ökade på till 2–0.
– Det var nog bara tio minuter kvar då, noterar Kärdas ledare Kjell Eriksson.

Hemmalaget hann dock reducerad och kvittera i sista minuten.

Straffarna som följde vann Kärda men de har nog ringa betydelse.

Kärda hamnade på två poäng i gruppen och det betyder att det närmast är uteslutet att man flyttas upp. Det är inte ens säkert att seger i dag hade betytt ett kliv uppåt i seriesystemet.

– Men vi är väldigt nöjda ändå med en fantastiskt fin säsong, säger Kjell Eriksson.

Killarna gjorde även i dag en mycket bra insats. Det var en jämn match och alla får toppbetyg. Lite extra till mittbackarna Victor Eriksson och Karl Josephson

– Det kommer säkert att bli en fin division 5-serie även nästa år och säkert bra nykomlingar i form av Skillingaryd och Kulltorp, avrundar Kjell.