J-Södra leder Allsvenskan efter seger mot MFF

Sport Jönköpings-Södra leder nu Allsvenskan efter att ha besegrat Malmö FF med 3–2.

IFK Göteborg har visserligen bättre målskillnad men vi får väl ändå säga att de är i topp.

Det var annars MFF som började bäst med mål redan efter fyra minuter genom Rasmus Bengtsson. I minut 26 kvitterade Pawel Cibicki.
I andra halvlek var det J-Södra som fick en smak start i fullsatta Stadsparksvallen. I minut 47 gjordes
Daryl Smylie 2–1. Pawel Cibicki ökade på till 31 i minut 62.

Tre minuter senare fick Daryl Smylie sitt andra gua kort och hemmalaget fick avsluta med en man mindre. MFF reducerade genom Jo Inge Berget efter 78 minuter men J-Södra kunde hålla undan och ta andra segern på lika många möjliga allsvenska matcher.

J-Södra toppar nu serien och även om bara två matcher spelats känns det nog himmelskt för alla J-Södra-supportrar.