Sport

J-Södra förstärker organisationen

J-Södra förstärker organisationen

Sport Jönköping-Södra gör kommande säsong sitt första år i Allsvenskan på 46 år.

För att möta den ökade efterfrågan på marknadssidan stärker föreningen upp organisationen med ytterligare en marknadssäljare. Jonas Brändström, 33 år, påbörjar sin anställning i januari 2016.

Marknadssidan i J-Södra har en stor positiv utmaning inför den allsvenska återkomsten. Efterfrågan från näringslivet är hög och för att på bästa sätt ta tillvara på den har en ny säljare, Jonas Brändström, anställts.

– Detta är ett led i att förstärka organisationen inför den allsvenska resan, säger Kjell Lundgren, klubbchef i J-Södra.

Jonas, som är 33 år gammal, har lång erfarenhet från säljbranschen, där han närmast kommer från Concept. Att arbeta med idrott är inte heller någon nytt för honom, då han tidigare har arbetat fem år som säljare i HV71:s organisation. Jonas har själv en ambition att kunna bidra med sin erfarenhet och sina kontakter från tiden i en stor elitklubb.

.

– Det känns fantastiskt kul att komma till en klubb som är inne i en stark utvecklingsfas. J-Södra har ett starkt varumärke som jag hoppas kunna vara en del i att stärka ytterligare, säger Jonas Brändström.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *