Sport

Inte bra av SIS

Sport Skillingaryds IS fick inte spelet alls att stämma när det blev 1–2 (0–1) på konstgräset i Vaggeryd  mot Kulltorps GoIF.

Det var faktiskt inte mycket alls om stämde för SIS.
– Det enda positiva var att vi stod emot bra målmässigt, men sammantaget inte alls bra i dag, säger tränaren Eva Ekström.

SIS hade bara en spelare som för godkänt, målvakten Gustav Kennestig. Han gjorde många fina räddningar.

Killarna i laget verkade inte jobba för varann utan det var en och en som gällde.

Albin Sandberg kvitterade i 68:e minuten med nio minuter senare kom Kulltorps segermål.

Dessvärre fick SIS också ett par skador. Både Sebastian Agrell och Mathias Andersson drabbades men förhoppningsvis är de med redan till nästa match.

Matchen blev 20 minuter försenad på grund av att domarna inte var redo till spel på utsatt tid på grund av köer på vägen.

– Vi får glömma den här matchen och komma tillbaka, avrundar Eva Ekström.