IFK:s motståndare klara

Sport Från sportfronten handlar det om IFK Värnamo, Krasnodar, Troja, Dalen, handbollslandslaget och Vetlanda. Uppdaterat

BANDY
• Vetlanda i elitserien låg under med 1–3 i andra halvlek i bortamötet med Västerås men kunde vända till seger med 5–3.

FOTBOLL
IFK Värnamo får i superettan möta bland andra Landskrona och Trelleborg som klarade sig genom kvalspelet med totalsegrar.

Krasnodar i ryska ligan vann med 5–0 mot Lokomotiv Moskva och har på de tå senaste matcherna målskillnaden 10–0. Viktor Claesson gav i dag laget ledningen. Det hade då bara spelats fem minuter.

HANDBOLL
Damlandslaget förlorade mot Montenegro i EM. Det blev 25–31.

ISHOCKEY
Troja Ljungby mötte Borås på bortais och vann med 6–3.

HC Dalen från Norrahammar gästades av Kumla och vann med 3–0. Skillingarydsgrabben Nils Gunnarsson spelade fram till ett av målen. En annan spelare från Skillingaryd vaktade målet. Oscar Malm fick 25 skott emot sig och avvärjde samtliga.