IFK vann åter över Varberg – nu med U21

Sport För en vecka sedan vann IFK herrar över Varberg och i dag blev det ny triumf när lagen för U19 möttes.

IFK vann på en närmast bedrövlig plan i Varberg med 3–2 (2–2) sedan man vänt underläge 0–2. Det här var fjärde IFK-segern på lika många matcher i denna serie.

IFK-tränaren Evgueni Kouznetsov berättar att hans killar inte började särskilt bra. 1–0 till hemmalaget kom på ett distansskot och 2–0 på straff.

IFK kunde reducera på straff genom Kavin Trinh och hann före paus kvittera genom Adnan Kulovac.

– Det gav oss energi för andra halvlek när vi kunde kvittera, säger IFK-tränaren.

I andra halvlek var IFK klart bättre. Segermålet kom efter 65 minuter. Det var Villiam Olsson som svarade för detta.

– Helt rättvis seger för oss och i andra halvlek hade vi mycket mer vilja än Varberg, noterar Evgueni Kouznetsov.