Sport

IFK P05 vann sin serie

IFK P05 vann sin serie

Sport IFK Värnamo P05 är serievinnare med 128 gjorda mål på 16 matcher.

– Våra killar har spelat i två olika serier i år och i vår ålder har vi vunnit serien med 128 gjorda och 36 insläppta mål. Dessutom var vi med och tävlade i P04-serien där vi lyckades göra 86 mål mot ett år äldre och ofta två huvuden längre killar, hälsar P05.

Truppen har vuxit från 23 till 27 spelare i år.

– I år har vi valt att åka på lite tuffare cuper för att möta lag från större föreningar och se hur vi ligger till i utvecklingen. Vi har spelat mot lag som  Hammarby IF, Brommapojkarna och Helsingborg IF – samtliga dessa tre lags akademilag. Skillnaden är att dessa lag väljer ut det bästa de har och vi går på träningsnärvaro. Vi har bjudit på bra motstånd och stått upp bra och visat att vi inte är långt efter. Vi har även spelat mot Kalmar FF och Halmstad BK där det blivit både segrar och förluster.

– Våra grabbar jobbar stenhårt på träningar, med bra disciplin och stor vilja att lära sig det vi försöker lära ut. Vi har i år blivit inbjudna att spela lilla SM för 11-åringar i Falkenberg där vi gjorde många fina matcher utan att lyckas fullt ut. Vi har också vunnit Värnamo Södras Bufab Cup och kommit tvåa i Nibecupen. Vi har några cuper kvar detta år och vi hoppas på fler framgångar. Vilka fantastiska killar att jobba med, hälsar ledarna.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *